Badkamer renovatie is meer dan sanitair.
Technieken voor nieuwbouw of renovatie? VEPA adviseert je.

Bij VEPA vind je alle duurzame energie-oplossingen onder één dak. Twijfel je over het juiste type verwarming of de warmtepomp die het best is voor je woning? De VEPA-experts geven je vrijblijvend eerlijk advies om de ideale technieken op jouw nieuwbouw- of renovatieproject toe te passen.  


Duurzame technieken

Met duurzame technieken wek je op een milieuvriendelijkere manier energie op. Het verbruik ligt een pak lager dan met fossiele brandstoffen, wat goed is voor je portemonnee. 

Verwarming

Je VEPA-expert helpt je graag bij het kiezen van een passende verwarmingsketel. Zo voorzie je niet meer capaciteit dan nodig (overdimensioneren) en verbruik je minder energie.   

Koeling

De nieuwste technieken zijn een absolute meerwaarde in je nieuwbouw. Een warmtepomp houdt je woning tijdens de zomer bijvoorbeeld lekker fris dankzij passieve koeling.

Ventilatie

Door de strenge isolatienormen is goede ventilatie een absolute must. Het systeem zorgt er immers voor dat er altijd verse en gezonde lucht in huis circuleert.

Waterbehandeling

Wil je een langere levensduur voor je kranen en/of sanitaire toestellen? Opteer dan voor een waterverzachter en zet kalk buitenspel.

Regenwater recuperatie

We gebruiken dagelijks liters waters. Om het verbruik van kraantjeswater in te perken, kan je voor het toilet of de wasmachine gerecupereerd regenwater inzetten.

Haal de juiste technieken in huis

De VEPA-experts luisteren naar je wensen, woonsituatie en gezinssamenstelling om je goed te adviseren. Wanneer je bijvoorbeeld een huis met twee badkamers hebt waar tegelijk warm water gebruikt wordt, zal je verwarmingsinstallatie heel anders zijn samengesteld dan in een appartement. We berekenen ook welk type warmtepomp het beste is voor je woning zodat je altijd de meest optimale technieken in huis hebt.

Je bent professional?

Ontzie je alle berekeningswerk om je klanten te adviseren over de juiste technieken in hun huis? Wij nemen deze taak graag van je over. Op basis van jouw input en de wensen van je klanten ontwikkelen we een concreet en passend voorstel voor alle technieken in hun nieuwbouw- of renovatieproject. Zo kan jij je weer focussen op je passie: het plaatsen van badkamers.