Nood aan advies?

In de showrooms gidsen onze adviseurs je doorheen het ruime aanbod badkamers. Ze bespreken jouw wensen, stijl en budget. Weet je niet goed welke sfeer je wilt creëren? Dankzij hun ervaring voelen onze medewerkers perfect aan welke stijl bij je past. Ze komen gratis bij je langs om de indeling te bekijken en brengen ideeën aan die binnen de beschikbare ruimte passen.

Maak je een afspraak voor je langskomt? Dan maken we voldoende tijd voor jou vrij!

AFSPRAAK MAKEN
>

VEPA Toonzaal

 • Openingsuren toonzaal:

  Maandag tot vrijdag:
  09.00-12:00 / 13:00-18:00
  Donderdag open tot 20:00

  Zaterdag:
  09.00-16:00

Maak een afspraak

VEPA Magazijn

 • Openingsuren magazijn:

  Maandag tot vrijdag:
  08.30-12:00 / 13:00-18:00

  Zaterdag:
  Magazijn: 08.30-12:00

Maak een afspraak

"Bij vepa vind ik de expertises die ik zoek en waardoor ik niet het goedkoopste maar de beste koop kan aanbieden aan mijn klanten. Wij gaan voor duurzame oplossingen en VEPA heeft dat goed begrepen.”

Ontdek onze toonzaal

In onze toonzaal vind je niet alleen badkamers, maar werkelijk alles wat je nodig hebt voor de complete renovatie ervan. We hebben tegels, radiatoren, verlichting, meubilair … en staan ook in voor de correcte installatie ervan. Naast gekende merken zoals Grohe, Villeroy & Boch, Kermi … bieden we een eigen VEPA-collectie aan met kwalitatieve producten tegen een interessante prijs!

Ben je professional?

De deur van onze toonzaal staat uiteraard ook open voor mensen die elke dag met badkamers bezig zijn. Als professional ben je van harte welkom om de nieuwste materialen en toepassingen te leren kennen. Als installateur kan je altijd rekenen op het advies van je vaste contactpersoon. Kom een paar keer per jaar langs en ontdek als eerste de nieuwste badkamertrends!