40 jaar ervaring

Dankzij onze ervaring kennen we niet alleen onze leveranciers en merken door en door, we beschikken ook over een ruim netwerk van betrouwbare installateurs die jouw badkamer met de grootste zorg verbouwen.

Ruim aanbod

Van technieken over sanitair tot meubels en tegels … bij VEPA vind je werkelijk alles om je badkamer te vernieuwen. Producten van gerenommeerde merken zoals Villeroy & Boch, Grohe en Vaillant staan garant voor het beste resultaat

Service & aanpak

We werken met betrouwbare installateurs en stellen een duidelijk renovatieplan op. Je vast aanspreekpunt zorgt voor een vlekkeloos verloop van je project en blijft ook na de realisatie bereikbaar.

"Bij vepa vind ik de expertises die ik zoek en waardoor ik niet het goedkoopste maar de beste koop kan aanbieden aan mijn klanten. Wij gaan voor duurzame oplossingen en VEPA heeft dat goed begrepen.”

VEPA - Zorgeloos comfort

Van plannen tot de effectieve uitwerking … VEPA denkt met je mee. Wanneer je jouw badkamer gaat renoveren, werken wij een volledig plan uit. We anticiperen op mogelijke problemen en bespreken de oplossingen op voorhand met jou. Tijdens de werken kan je de evolutie makkelijk meevolgen in de innovatieve digitale werfleider.