Onze 5 stappen naar een zorgeloze badkamer

01

Inspiratie & advies

Wil je jouw badkamer vernieuwen maar heb je geen idee hoe? Wij geven je graag advies en gaan op zoek naar de stijl die bij je past. Om je te inspireren tonen we de vóór en na van badkamerrenovaties die we realiseerden. Zo krijg jij een mooi beeld van alle mogelijkheden!

02

Keuze en ontwerp

Onze experts gidsen je graag doorheen alle keuzemogelijkheden. Je krijgt een heldere uitleg over de materiaalsoorten, hun levensduur en kenmerken. Heb je een kleine badkamer of een moeilijke ruimte? Wij ontwerpen er een mooie en comfortabele inrichting voor!

03

Offerte en planning

Op basis van jouw keuzes werken we een overzichtelijke offerte uit om jouw badkamer te renoveren. Ook het stappenplan – van afbraak tot oplevering – sturen we mee. Zo kan jij het verloop van de werken makkelijk meevolgen!

04

Realisatie

Na meer dan 40 jaar in het vak, beleven wij nog elke dag zichtbaar plezier aan ons werk. Dat is de VEPA-garantie op kwaliteit. Voor de uitvoering van je project werken wij samen met nauwkeurig geselecteerde vakmannen. De realisatie van je renovatie omvat:

- Afbraakwerken
- Plaatsen nieuwe leidingen (elektriciteit en water)
- Chapewerken
- Tegelwerken
- Plaatsen plafond en verlichting
- Plaatsen sanitaire toestellen
- Opkuis

05

Opleveren en genieten

Ons team staat garant voor een totale badkamerrenovatie, mét spectaculaire vóór en na! Je sfeervolle badkamer wordt een persoonlijke wellness bij jou thuis. Geniet dagelijks van deze kleine luxemomentjes!